Evenement

Belangrijke mededeling.

Naar aanleiding van de persconferentie heeft het kabinet besloten dat alle evenementen tot 1 september aanstaande zijn verboden. Wij nemen als organisatie het standpunt in dat de fietstocht niet door gaat. Daarom hebben wij besloten om de WNBR fietstocht 2020 geen doorgang te laten vinden.  

Wij rijden deze tocht om te protesteren tegen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de uitstoot van CO2, stikstof en tegen de opwarming van onze planeet. De deelnemers rijden gedeeltelijk of geheel naakt. Dit doen wij om de kwetsbaarheid van ons lichaam in het verkeer te tonen en wij trots zijn op ons lichaam. Deelnemers verzamelen zich tussen 11.00 uur en 13.00 uur aan de oostzijde van NS station Amsterdam Amstel. Vanuit Amsterdam Amstel worden de deelnemers begeleid naar park Frankendael waar men zich kan voorbereiden op de tocht en te bodypainten. De tocht start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur in het Vondelpark. Onderweg worden er een aantal foto-stops gehouden om de deelnemers in contact te brengen met het publiek en om foto's te maken. Deelname is gratis en men hoeft zich niet van te voren aan te melden. Wij roepen een ieder, man, vrouw, jong en/of oud om zich aan te melden. Ook zijn wij op zoek naar sponsoren die ons financieel willen ondersteunen. Wij vragen dit omdat de WNBR geen middelen heeft om gele hesjes en portofoons aan te schaffen. Dit hebben wij nodig om de stoet zo veilig mogelijk door het drukke centrum van Amsterdam te loodsen. De reden hiervan is dat de gemeente Amsterdam geen politiebegeleiding ondersteund.. Dit is landelijk zo geregeld. Dus meld je aan en laten we er voor zorgen dat deze tocht een daverend succes zal worden. Tevens zijn we op zoek naar deelnemers die de binnenstad van Amsterdam op hun duimpje kunnen. Dit is voor de stoet en de voortgang van essentieel belang. Dus ook hiervoor geldt, meld je aan.  
                                     

WNBR Amsterdam
Wij zoeken enthousiaste beroeps- en evenementenverkeersregelaars die willen helpen bij de World Naked Bike Ride te Amsterdam.
Er zijn helaas wel weer een aantal eisen waar aan voldaan moet worden afkomstig vanuit Stichting Verkeerregelaars Nederland.
Voor de beroeps- en evenementen verkeersregelaars geld het volgende;

*Voor beroeps en evenementenverkeersregelaars geld dat men de E-learning instructie maakt.
*De Instructieverklaring uitprint
*De Instructieverklaring bij zich heeft en de beroeps ook hun aanstellingspas en VCA bij zicht heeft.
Wij hebben dit niet bedacht dus onze excuus hiervoor.
De theorie-instructie over de praktijkinstructie voor evenementenverkeersregelaars.
Dit doen wij vanwege de enorme drukte en gevaarzetting die het met zich mee breng en omdat dit een  rijdende demonstratiefietstocht is die door ons wordt begeleid, dus uitzonderlijk is.
Zo kunnen wij helpen met en verbeteren van voor de verkeersregelaars.
De politie is hiervan op de hoogte.Let op.
Tijdens de theorie moet men in het bezit zijn van een geldige instructieverklaring.

De fietstocht zaterdag 29 augustus 2020.
Afgelast/cancelled.

Let wel!
Je mag geen aanwijzingen geven al rijdend, dus afstappen en je aanwijzingen geven.
Verzamelen Park Frankendael alwaar daar om +/- 13.15 de briefing WNBR plaats vind.

Kledingeisen:
Verplicht minimaal een VR-hesje lange broek T-shirt met korte mouw gesloten schoenen en kunststof fluitje.

Extra:
Ontspiegelde niet zwarte zonnebril cap/pet.

Hesjes:
Gele hesjes worden uitsluitend gedragen door de organisatie WNBR en VR hesjes worden uitsluitend gedragen door de verkeersregelaars. 
De deelnemers dragen geen hesjes, dit om verwarring te voorkomen.

Paul Broekman, Coördinator Coach-Instructeur Verkeer